SERIOUS REQUEST

Een unieke en speciaal voor Serious Request beschilderde “3FM Serious Request koe”. De koe heeft in Het Glazen Huis in Eindhoven gestaan, is gesigneerd door de 3 DJ`s en werd door hun verder onder de aandacht gebracht en geveild. De koe heeft uiteindelijk 1041,- euro opgebracht wat geheel ten goede is gekomen aan het goede doel.  Wij zijn er erg blij mee dat wij op deze manier een steentje hebben kunnen bijdragen...

De trotse eigenaar van de koe kreeg daarnaast ook nog een workshop voor het beschilderen van een eigen koe. Deze koe zal in 3D gedigitaliseerd worden en samen met een eigen profielpagina verdient hij een plek in de “Mijn Koe community”, www.mijnkoe.nl. Deze community geeft diegene een unieke kans om zichzelf te profileren op een geheel vernieuwende manier.

DUTCH DESIGN WEEK EINDHOVEN

Ook de organisatie van “The Dutch Design Week” in Eindhoven kreeg onze schapen in het oog en wilde ze als blikvanger bovenop de pendeltaxi’s. In oktober 2007 reden onze schapen twee weken lang door heel Eindhoven om the Dutch Design Week te promoten. Tijdens deze weken mochten we met een complete schapenfamilie op de design-beurs. Daar waren ze een groot

succes. Dankzij alle enthousiaste en overweldigende reacties en diverse opdrachten, besloten we verder te gaan met de schapen.

PROGRAMMA "IK HOU VAN HOLLAND"

The Sheep Company heeft de kalfjes geleverd aan het televisieprogramma "Ik hou van Holland"

TUINIDEE BEURS

'S-HERTOGENBOSCH

The Sheep Company was ook aanwezig tijdens het Grootste Nederlandse Tuinevenement in 's-Hertogenbosch. We vielen op met onze zeer kleurrijke stand. 

Adres

Oude Maasstraat 37

5404 LE Uden

T   06 - 53 70 70 41

info@thesheepcompany.nl

The Sheep Company © 2019.  info@thesheepcompany.nl  Ontwerp en uitvoering Red Rose Design info@redrose-design.nl